Så här gör du

Starta Mail
Gå till Inställningar
Ange att du ska lägga till ett konto och detta konto ska vara ”Annat”

Sedan får du upp rutan nedan – på svenska då möjligen om du har ditt operativsystem på svenska.

Vår E-postserver

Vår server för inkommande e-post heter: mail.winterkvist.com
Port för inkommande e.post är: 143 alternativt 993
Port för utgående e-post är: 587

Glöm inte att fylla i namn och lösenord. De uppgifterna har skickats till dig.

I macOS så kan du välja att portar och metod för att identifiera dig som användare ska vara automatisk. Då görs de inställningarna automatiskt (se bild ovan).

I äldre versioner av OS X/macOS så är det följande inställningar som ska göras:

Glöm inte att fylla i namn och lösenord i rutorna ovan.

OBS! Korrekt e-postserver är mail.winterkvist.com