SÅ HÄR STÄLLER DU IN ETT SEMESTERMEDDELANDE

Semester-filter

Vår server för inkommande e-post heter: mail.winterkvist.com

Ska du resa bort, vara ledig eller om du av något annat sköt vill att dina inkommande mail ska besvaras automatiskt så gör du det enklast direkt på vår e-postserver.

Logga in på:

mail.winterkvist.com

Du loggar in med samma uppgifter som du redan har fått och som du använder för ditt e-postkonto (namn/lösenord).

Sedan väljer du Inställningar, uppe till höger

Vidare till Filter

Här skapar du ett semester-filter

Fyll i att meddelanden ska besvaras, den text du vill skicka, rubrik och sedan hur ofta ett automatsvar ska skickas till en och samma avsändare. Det senare är en fiffig funktion som gör att du undviker att skicka ett och samma brev till en och samma mottagare. Skickas ett mail till dig så skickas ett automatiskt svar.

Aktivera filtret när du sticker på semester och dekaktivera det när du är hemma igen.

Klart!