SÅ HÄR BLIR DU AV MED SPAM

s

Vårt Anti-Spam Filter

Det finns beräkningar som säger att 98-99 procent av all e-post ute på nätet är spam. Det är obeställd reklam och irriterande skräppost som fyller våra inkorgar. Dessutom ett gissel som det inte är helt lätt att bli av med. Winterkvist.com har ett avancerat anti-spam filter installerat på våra servrar vilket betyder att du i de flesta fall inte ska behöva göra någonting för att bli av med praktiskt all ovälkommen skräppost.

I vissa fall så kan spam ta sig igenom vårt filter. Då kan du logga in och svartlista avsändaren så bör du vara av med problemet. (länken hittar du nedan). Du loggar in, länk nedan, och klickar på Blacklist längt uppe till vänster. Sedan kan du lägga in avsändaren vars adress då är svartlistad.

I vissa fall så kan en helt legitim avsändare fastna i det som kallas karantän. Då kan du släppa brevet låta det komma fram genom att logga in och bara klicka på den funktionen. Du kan för säkerhets skull lägga avsändaren i en så kallad ”White List”, en lista på godkända avsändare.

Observera att ska du lägga in mer än en adress, ”White List”, så återställs valet ”Black List” mellan de adresser du matar in. Du måste välja White List för varje enskild adress. Detta sagt som en liten varning så att du inte svartlistar vänner och bekanta av misstag.

Då och då så får du också en sammanställning, en rapport (via e-post). Ser allt okej ut, spam har stoppats, och all godkänd e-post har levererats så behöver du inte göra någonting. Då filtret ligger på servernivå så betyder det att du slipper spam i din mobil, i din dator och i din surfplatta. Filtret är också aktiverat på domännivå vilket gör att alla dina e-post konton hos oss filtreras. En tjänst för alla dina enheter en tjänst för alla dina konton.

Observera att har du olika e-postkonton så kan det krävas att du får logga in för vart och ett av dina konton.

Du loggar in på vårt anti-spam filter via länken nedan

 

spam.winterkvist.com