SÅ HÄR BLIR DU AV MED SPAM

s

Vårt Anti-Spam Filter

Det finns beräkningar som säger att 98-99 procent av all e-post ute på nätet är spam. Det är obeställd reklam och irriterande skräppost som fyller våra inkorgar. Dessutom ett gissel som det inte är helt lätt att bli av med. Winterkvist.com har ett avancerat anti-spam filter installerat på våra servrar vilket betyder att du i de flesta fall inte ska behöva göra någonting för att bli av med praktiskt all ovälkommen skräppost.

I vissa fall så kan spam ta sig igenom vårt filter och då måste du markera brevet och avsändaren själv, lokalt i din enhet.

I vissa fall så kan en helt legitim avsändare fastna i det som kallas karantän – samma sak markera brevet som att det inte spam, lokalt.

Spamfilter har sina begränsningar och då måste du som användare aktivera de inbyggda filtren – i dina enheter.