SÅ HÄR INSTALLERAR DU DIN E-POST

Det här måste du veta

När det gäller installation av e-post så är det i huvudsak tre uppgifter du måste hålla reda på:

. Namnet på de servrar du ska använda
. Portar som du ska använda
– Hur du ska identifiera dig för servern

OBS! Du måste fylla i dina kontouppgifter både för inkommande- och utgående server, alltså två gånger.

Våra uppgifter

Servernamn inkommande och utgående e-post : mail.winterkvist.com
Port för inkommande e-post: 993 (143)

Autentisering: MD5 Challenge response
Port för utgående e-post: 587
Autentisering: MD5 Challenge response
Klicka i TSL/SSL för både inkommande och utgående e-post

Observera att du måste ange namn och lösenord både för inkommande och för utgående e-postserver. I båda fallen så loggar du in med namn (epostadress) och lösenord.

Du loggar in på samma sätt och med samma adress om du vill använda
vår webbmail-tjänst via webbläsare.

OBS! Vår e-posttjänst har inte stöd för kalendrar, påminnelser och liknande tjänster. Där rekommenderar vi iCloud (Apple) om du vill ha dina uppgifter i alla dina enheter. Google och Microsoft har även synkroniseringstjänter med snarlika tjänster.

Är din brevlåda full?

Du har ett begränsat utrymme för din e-post, 5GB, och det räcker i normalfallet för att lagra flera års e-postmeddelanden. Börjar ditt konot bli fullt så måste du städa, kasta eller flytta epostmeddelanden. Nedan hittar du en text som publicerats på/I vår blogg med tips om du hur gör.

Så här städar du och underhåller du ditt e-postkonto

Outlook